Jotain aivan ainutlaatuista silmälasien sangoissa täytyy olla, jos ne heti ensimmäisellä sovituskerralla saavat sovittajalle itsellekin hymyn huulille.

Minua hymyilytti, melkein nauratti, kun optikko Päivi Mauriala tarjosi näitä mustavalkoisia pyöryläkehyksiä sovitettavakseni.

Tiesin heti, että olin löytänyt omani. Uskoin oitis ja uskon yhä, että saan näiden uusien lasieni ansiosta myös vastaantulijat hymyilemään.

Nokian MediOptiikka on ollut minulle sen ensihetkistä lähtien eli jo parinkymmenen vuoden ajan ehdoton lempi- ja luottokauppa silmälasihankinnoista puhuttaessa.

Koska työni on ollut aikanaan paljonkin jatkuvaa esillä olemista, tv-ruudussa näkymistä ja erilaisille estradeille astumista, ovat silmälasit saaneet tavallista suuremman merkityksen osana ulkoista kokonaisuutta.

Päivin avulla olen löytänyt aina silmälasit, jotka ovat puhuttaneet kanssakulkijoitani positiivisesti. Kiitoksia on herunut olemukseni piristymisestä uusien kehysten ansiosta ja kysymyksiä on satanut satoja siitä, mistä olen lasini hankkinut.

Moni ystäväni on löytänytkin tiensä Nokian MediOptiikkaan, joskus jopa huolimatta siitä, että heidän asuinpaikkakuntansa sijaitsee ihan muulla Suomessa.

Tyytyväisyys palveluun ja ilo onnistuneista kehyksistä on ollut ilmeinen. En yhtään ihmettele moista, sillä tunnen yrityksen sekä sen palvelut. Arvostan asiantuntemusta, luovuutta ja ennen kaikkea juuri sitä reipasta ja ystävällistä palvelua.

Ulla Aurio
toimittaja