+

Hyvää joulua!

On taas aika pienen hengähdystauon. Vietämme joululomaa ja liikkeemme on suljettuna 18.-26.12.2017.

Aukioloaikoinamme kuivasilmäisyyden asiantuntija Anna Mariasik on tavattavissa liikkeessämme. Annalta voit poiketa kysymään mahdollisista oireistasi aina 12.1.2018 asti. Voit myös varata ajan tutkimukseen Annalle numerosta 03-342 2034.

Mukavaa joulun odotusta kaikille!

+ Silmälasien valinta

Näin valitset sopivat silmälasit

Silmälasien valinta

on yleensä mukavaa, mutta joskus ehkä hankalaakin. Optikko asiantuntemuksellaan on hyvä apu sinulle, kun valitset kehyksiä. Kokemuksellaan ja harjaantuneella silmällään hän vinkkaa juuri sinulle sopivan mallin.

Ylen aamu-tv:ssakin oli aiheeseen liittyvä ohjelma tarjolla tämän viikon alkuun, mitä kaikkea tulisi ottaa huomioon silmälaseja hankkiessa. Vinkkejä oli antamassa tyylikouluttaja ja optikko Tuulia Alanen-Brandt. Ohessa linkki tuohon pirteään lähetykseen, jos et sattunut sitä suorana näkemään. Kannattaa katsoa.

Yle aamu-tv: Näin valitset sopivat silmälasit

+

Kehys, joka ei veny eikä pauku

On kyllä aika vekkuli tuo Ovvon kehysmallisto, siitä tuli edellisessäkin blogikirjoituksessa jo mainittua. Kehys kestää melkeinpä mitä vain, on kevyt ja todella tyylikäs.

Näin loppukesällä syksyä odotellessa tulee mieleen aika moniakin harrastuksia ja muita käyttöpaikkoja tällaiselle kehykselle. Palloilulajeissa saattaa pallo pompahtaa sankaan tai muissa lajeissa urheilija itse ottaa tuntumaa esimerkiksi mondoon tai nurmeen. Työelämässä, soittoharrastuksissa tai muualla, missä vaikkapa lukulasia tarvitaan, tulee laseja käsiteltyä useita kertoja päivässä, taskuun ja pois taskusta, näissäkin kehys joutuu kestämään pientä vääntöä jatkuvasti. Tai istutko joskus lukulasiesi päälle? Monesti lukulasit kokevat vahinkoja muita laseja enemmän, koska niitä ei tarvita jatkuvasti päässä ja lasit saattavat unohtua hassuihinkin paikkoihin.  Jos tuntuu tutulta, kannattaa tutustua OvvOn valikoimaan.

ovvo_

Ovvo kestää ja on tyylikäs

+

Kesäloma

Aurinkolasit silmille

ja loman viettoon hetkeksi.

Pieni hengähdystauko onkin paikallaan, kevät ja kesä on ollut mukavan kiireinen. Kiitos siitä teille asiakkaamme, kun ovi on käynyt!

Valikoimassamme on paljon huippu-uutuuksia, tervetuloa tutustumaan trendikkääseen JONO Hennessyyn, jonka mallistoa ihaillessamme virityimme täysin Australian tunnelmaan (Jono on siis australialainen mallisto :)). Upeita tekstuureita kehyksissä, joihin jää koukkuun!

Ovvo on myös mielenkiintoinen lisä valikoimaamme. Nämähän kehykset sitten kestävät melkeinpä mitä vaan! Ripustetaan 20 kg punnus aisaan roikkumaan, kehys ei veny eikä pauku. Jos harrastuksessasi tai työssäsi tarvitset kovan luokan kehykset, tule tutustumaan Ovvoon.

Mutta nyt hetkeksi, näkemiin ja kuulemiin! Liikkeemme on suljettuna loman ajan 14.7.-23.7.2107.  Mukavaa kesää kaikille!