On kyllä aika vekkuli tuo Ovvon kehysmallisto, siitä tuli edellisessäkin blogikirjoituksessa jo mainittua. Kehys kestää melkeinpä mitä vain, on kevyt ja todella tyylikäs.

Näin loppukesällä syksyä odotellessa tulee mieleen aika moniakin harrastuksia ja muita käyttöpaikkoja tällaiselle kehykselle. Palloilulajeissa saattaa pallo pompahtaa sankaan tai muissa lajeissa urheilija itse ottaa tuntumaa esimerkiksi mondoon tai nurmeen. Työelämässä, soittoharrastuksissa tai muualla, missä vaikkapa lukulasia tarvitaan, tulee laseja käsiteltyä useita kertoja päivässä, taskuun ja pois taskusta, näissäkin kehys joutuu kestämään pientä vääntöä jatkuvasti. Tai istutko joskus lukulasiesi päälle? Monesti lukulasit kokevat vahinkoja muita laseja enemmän, koska niitä ei tarvita jatkuvasti päässä ja lasit saattavat unohtua hassuihinkin paikkoihin.  Jos tuntuu tutulta, kannattaa tutustua OvvOn valikoimaan.

ovvo_

Ovvo kestää ja on tyylikäs

%d bloggaajaa tykkää tästä: