Aurinkolasit silmille

ja loman viettoon hetkeksi.

Pieni hengähdystauko onkin paikallaan, kevät ja kesä on ollut mukavan kiireinen. Kiitos siitä teille asiakkaamme, kun ovi on käynyt!

Valikoimassamme on paljon huippu-uutuuksia, tervetuloa tutustumaan trendikkääseen JONO Hennessyyn, jonka mallistoa ihaillessamme virityimme täysin Australian tunnelmaan (Jono on siis australialainen mallisto :)). Upeita tekstuureita kehyksissä, joihin jää koukkuun!

Ovvo on myös mielenkiintoinen lisä valikoimaamme. Nämähän kehykset sitten kestävät melkeinpä mitä vaan! Ripustetaan 20 kg punnus aisaan roikkumaan, kehys ei veny eikä pauku. Jos harrastuksessasi tai työssäsi tarvitset kovan luokan kehykset, tule tutustumaan Ovvoon.

Mutta nyt hetkeksi, näkemiin ja kuulemiin! Liikkeemme on suljettuna loman ajan 14.7.-23.7.2107.  Mukavaa kesää kaikille!

%d bloggaajaa tykkää tästä: